HESAP SİLME

Hesabını sil.

Hypnic hesabını ve verilerini uygulamadan ya da e-postayla silebilirsin.

Uygulamadan

Hesabın hemen kapanır. Bu cihazdan çıkış yapılır ve cihazdaki veriler silinir. Silmeden önce Profil > Gizlilik ve verilerin > Verilerimi indir ile bir kopya alabilirsin.

Uygulamayı kullanamıyorsan

Hesabına bağlı e-posta adresinden [email protected] adresine “Hesabımı sil” konulu bir e-posta gönder. Başka bir adresten yazarsan, hesabın sana ait olduğunu doğrulamak için hesap adresine bir e-posta göndeririz.

İsteğini en geç 3 iş günü içinde işleme alır ve sana yazarız. Sonrasında aşağıdaki süreler geçerlidir.

Neler silinir?

Neler kalır?

Ne kadar sürer?

Silme geri alınamaz. Aynı e-postayla yeniden girersen boş, yeni bir hesap açılır.

Yalnız bazı verileri silmek

Sorun olursa destek sayfasına bak ya da [email protected] adresine yaz. Ayrıntılar uygulama gizlilik politikasında.